00:03 Bara för att visa hur jävla underbara vänner man faktiskt har! Den går till er med glädje från moi & Moa.

Ni alla som är med i videon ska veta hur mycket ni betyder för oss, och vi har därför tillägnat en hel kväll åt att göra detta åt er! Hoppas ni gillar det!

Fortsätter med bloggning imorgon!

tjoho.

18:45 Har uppdaterat godisgömman under nattduksbordet!

Jag gillar Dummys (de små paketen), så jag köpte två stycken av dem :)

19:15 Jag antar att jag borde blogga?

Men nu är det så att jag har varit upptagen hela dan med att göra... någonting. I alla fall så gick just mitt försök att skriva en ny låt åt sitt miserabla slut och då kom jag på att jag har en blogg. Så jag delar med mig av denna ypperligen trevliga och ointressanta händelse av mitt liv med er. Ikväll kommer en kille som gått på Södra Latin hem till oss på middag för att snacka en massa skoj om teaterlinjen där. Och nej, det är inte någon random snubbe som vi raggat upp på internet. Han tillhör den där komplicerade delen av min släkt som tar på tok för lång tid att förklara. SÅ, då vet ni det. Jag är lite muppig ust nu för att jag inte kunde åka till konståkningen idag. Men äsch, jag kommer nog över det om en stund, jag kanske hade turen att slippa bryta armen, uatn att jag vet det.
Nej, nu börjar jag bli sådär ologisk och irrelevant, så nu ska jag nog gå på toa. hej då.


23:01 Jag vill bara gråta

Har lagt in en ny slags växel av depp-mode. Jag hittade just mitt drömgymnasium, som dessutom är väligt populärt. Efter att ha disskuterat med familjen om att jag ska bli skådespelerska så kom vi in på vilket gymnasium jag borde gå på. Vi kom slutligen fram till att Södra latin är det bästa alternativet. Men så kollade jag upp intagningspoängen. 295 poäng. 295 POÄNG?!?!? Jag började nästan gråta. Dessutom är det ett integningsprov också. Hejdå socialt liv. NU ska jag stiga in i pluggvärlden, för jag är dum i huvet, men vägrar att ge upp. Bajs på mig.

21:22 Några grymt fräcka brudar

Jo, ni kanske har eller kanske inte har hört talas om Little Marbles. Två svenska tjejer som är sjukt hipster och skriver låtar som är till för att avguda. Prktäkta exempel på detta är ju självklart deras nyaste hit "Make it rain", som i princip är simpelt och rakt på sak awesome.

Sedan så kikar jag vidare ite nyfiket efter att ha hört Make it rain och får till min förvånelse se att de har gjort två svesnka plattor. Ett STRAKT tips till er där ute! Ni kan få höra på mina favvisar (och ja, jag använder fortfarande ord som favvisar för att jag inte är rädd för att vara töntig).