23:16 Nyinköpta saker!

Har spenderat på tok för mycket pengar på onödiga saker denhär månaden, men nu är prislapparna borttagna så nu finns det ingen återvändo! Lite snabbisbilder på vad jag köpt:

Ögonskuggor 50:-, Ögonbrynspenna 30:- (H&M)

Tubhalsduk 289:- (American apparel)

Någon slags tunika men fluff 80:- på rea, (Monki)

Earcuff!!!! 25:- rea, (Ur&Penn)

En till earcuff 25:- rea, (Ur&Penn)

Fjäder...sak? typ 40:-, (Ur&Penn)

En "hello-i'm-a-creeper-ring" och vettefan vad den kostade! (JC)
Det var väl allt! Jag är lite lätt pank nu, men det var det fan värt. Vi hörs!

19:49 Dags att trotsa mamsen!

Nu är det bestämt! (Måste bara övertyga far min) Jag ska skaffa mig en läppiercing! Det kommer bli sååå awesomeeeee! För er som inte förstår vilken sort så är jag snäll nog att ge er en bild. Hoppas det blir snart bara... Aja, time for plugga sönder till SO-prov imorgon. BYE.


21:38 Skolfotot is bullshit...

... Men ändå får jag totaldamp när jag ser brevet i brevlådan. Haha, i suck.

Bryr mig fan inte om skolfotot längre. Det blev väl okej antar jag?

Laddade just ner blogg.se appen!

Orkar inte blogg idag, är helt slut!
Sitter och bloggar vi mobilen och hare nice med morsan. Alex var här tidigare idag, för vi har något grupparbere i NO som MÅSTE bli klart. Vi hade bara liiite svårt att koncentrera oss... Ehe. Är fan helt död efter allt hårdpluggande de senaste veckorna. Men vi hörs imorgon!


22:57 Jag älskar London på avstånd!

Morsan och Per fick ju i bröllopspresent en weekend i London. Så de fick några instruktiioner av vad de skulle köpa!
Varsego och ta en titt av vad de fick me sig hem!

Nagellack och ögonskugga, båda från No7.

Oh yess, converse...

Och sen så en av de mest awesome The Beatles tröjor i hela världen!

15:56 Jag gillar inte SO

För det första måste jag läsa typ 40 sidor SO i den feta samhällsboken, vilket suger. För det andra har Irma beslagtagit mitt rum och gjort om det till en hemmabio. För det tredje kan jag inte sluta kolla på tv!


00:59 Ungefär såhär ser det ut en vanlig fredagsförmiddag när vittrabarnen går lösa i kapprummet.

Vet inte från vilken fredag det är ifrån, men våran lilla musikgrupp fick i alla fall 30 minuters rast innan lunchen. Just den rasten slutar alltid lite knasigt.Det är inte alla som har turen att ha så awesome och coola vänner som jag har!

00:34 Har vi en deal?

Jag kan blogga, men då blire nog max 2 inlägg per dag nu asså! Plugget tar över mitt liv helt och hållet just nu, och måste verkligen satsa på betygen, nu när det dessutom är ett nytt betygssystem (som ingen tycks har förstått). I'm screwed...
JAJA, jag tycker så mycket om att blogga att när jag inte gör det så får jag någon slags "saknad" att jag måste skriva ner allt. Så jag ska försöka blogga hädanefter. Vi får se hur det går med det.


Jag saknar min hälm D: (random shit)

Jag vet, jag suger. Men det är något ni är vana vid, eller hur?

Min bloggning är skit, men so what? Det är väl inte så att ni är så värst beroende av den här bloggen ändå? Slaggade i alla fall hos Alva igår. Tog med mig kameran men alla foton blev antingen för ljusa, eller så ville inte fokusen sammarbeta me mig, så inga bilder... Surt nog. Dessutom kan jag inte ladda upp en smått awesome film som jag och Alva gjorde när vi lagade den förmodligen äckligaste maträtten i världen. Fy fan för en dålig dag. Och till råga på det så är det fucking måndag imorrn. Surt.


Bild från i somras. Älskar dig dansapa ♥