FAN JÄVLA PISS-HELVETE!!!!

Jag hade redigerat typ halva våran film typ hur länge som helst. Och så dog min dator. Jag känner att detta är ett ständigt uppkommande problem... Jag måste verkligen lära mig att spara mina saker på datorn.


18:53 Är med Moira, vi har gjort en video...

DEN KOMMER UPP OM ETT TAG! MÅSTE BARA REDIGERAS!


20:15 dimanche

Idag har jag gjort så mycket som.... äe, vem fan försöker jag lura. Jag har ätit chokladtårta och kollat på tv. OCH JUSTJA! Jag har städat mitt rum (med lite mordhot fråm mamsen)!
Fac yea it's clean. Och nej, inga bilder på mig ... då jag känner mig ofotogenisk, ful och svettig/äcklig idag.

01:09 Helvete...

Jag glömde en till punkt i förra inlägget.

6. Att min spegelbild ska mörda mig.
Så nu vågar jag inte sminka av mig då jag är ensam vaken!

aja, godnatt!

00:04 Några saker som jag alltför ofta tänker på

1. Hur jag kommer bli som vuxen.
Jo, man har ju tänkt sig att man blir en normal morsa med några barn osv... Men seeen så kommer mina kompisar (och ja, jag pekar ut dig SAGA) och säger att jag kommer bli en extremt ensam, kristen gubbe som kommer hålla i "hallelujah-kören" i en liten kyrka. Så nu börjar jag faktiskt inbilla mig det! Tragiskt.

2. Att någon stirrar på mig när jag ska sova.
Usch, paranoida Anna tar över min kropp en gnutta för mycket. Jag är nog schitzofren.

3. Att Freddie från "nightmare on elm street" ska döda mig när jag sover.
No explination necessairy.

4. Att jag ska drömma att jag dör, och därför dö på riktigt i sömnen.
Än en gång, paranoida Anna.

5. Kläder.
I'm obsessed. Can't get enough. AH.

Jag tycker synd om mig själv när jag läser igenom det här. Jag är en tragisk människa.

online gif creator
My emotions atm.

23:45 En tamejfan grym klassiker!

Jag bara SKA ha ett par hammer-byxor asså!

22:16 Nu ska jag försöka läsa... Wish me good luck...

Har ju uppgift att läsa en bok i svenskan, så nu måste man läsa godnatt mister tom för fulla muggar!
SYNS IMORRN PÅ ER SMURFAR!

By the way, say goodbye to my hair...


I have a mustacho!


And so does my book....

21:54 AAAAHHHHH, JAG KLIPPTE AV HÅRET

Ena sekunder kollade jag på saxen, andra sekunden stod jag och klippte i mitt hår utan någon ånger i kroppen. Mamma kommer döda mig... HAHAHAHHAHAHAHAH! JAG FICK VÄRSTA HAPPYKICKEN AV DETHÄR!

Vart på designkurs!

Som rubriken säger så har man varit iväg en stund. Sen så tog dessutom lång tid att åka hem. Så bloggning har det inget blivit av! Jaja, börjar bli sådär äckligt förskyld nu. Jag har snart extremt stora sår under näsborrarna för att jag snytit mig och snorat på tog för mycket. Sprang ut och in genom dörren under NO:n idag bara för att jag behövde snyta mig konstant. Suck.

Vetta fan vad jag ska säga nu då? Så en charmig bild sitter väl aldrig fel?

Happy girl?

@ school

Jomen sitter här med totalt osociala vänner.... Tjoho. I'll see ya'll when i come home!


21:27 Jag ska klippa mig! Fast inte nu.

Jo, jag kanske inte sagt det, men numera klipper jag mitt eget hår, så jag hade tänkt att klippa mig idag eller imorgon. Niiice huuuh? Har redan börjat klippa luggen lite. Och självklart skulle jag fota mig så att man kunde få se mitt hår, men jag hade lite issues när det kom till att vara seriös...
Randum shit is about to happen.

19:09 FFFFUUUUUUUDetta är tragiskt... Och för er som nu inte förstår varför, så ska ni få en liten förklaring. Detta är alltså skrivet på denna blogg för EXAKT ett år sedan, och ja, då skrev jag att jag skulla ha en pojkvän om ett år, vilket är alltså IDAG.
Och här sitter man ensam i sin säng med täcket upp till halsen och tröstäter chokladglass. Det löftet gick ju bra.

18:50 Ojsan, glömde snacka om överraskningsfesten!

Jo, förra fredagen åkte vi hem till Julia och överraskade henne med en heltokig fest. Bilder från det kommer NU!


För det första var det jäkla massa konfetti-pangpang.
Told you.

Sen så var det en hel del pump-dans...

Är inte mitt troll-face bara för gulligt?

Sist men inte minst var det ett hejdundrande massa singstar också!


Awesome, right?

13:39 Trött och sugen på att klaga

Får ni också ibland den där känslan att man bara vill klaga på allt när man är lite down. Men om man gör det så kommer det bara någon korkad vuxen som förmodligen inte varit tonåring och säger "Var tacksam över det du har! Det är inte alla som får mat på borden tre gånger om dagen!!" Nähe, bitch-tant, det skiter jag i, jag är på dåligt humör och vill klaga. Just då spelar inte det någon roll om jag får fudgin mat på bordet eller inte. Jag ska klaga. Punkt. Slut. Så här får ni en okomplett lista på sånt som jag inte är så värst glad över, eller som jag vill ha:

För det första så vill jag verkligen ha en pojkvän. Och ja, då menar jag en såndär perfekt pojkvän som i filmer eller som han i Taylor Swifts musikvideo "you belong with me", när han bär omkring på en lapp där det står "I LOVE YOU" på. Han tar fanemej med den till balen! Kort och gott en pojkvän som är värst underbara gentlemannen och ger sin tjocktröja till en när man fryser, som lär mig att spela typ MW2 eller CoD, som alltid finns där mitt i natten när man behöver tröst, som vet allt om en och speciellt vet hur man kan göra mig glad. En sån pojkvän vill jag ha. Sen så skulle det inte sitta fel med att slippa det där förjävla svenskaprovet på fredag, och att få glass i mängder istället! Pengar vill jag ha så att jag har råd att köpa den så väl önskade garderoben med kläder. Jag vill ha MASSA kläder... nu nu nu! Sen så kan jag tänka mig en kram, inte en såndär töntig kram, utan en stor bamsekram, och kanske lite chokladpudding. Att man kan få slippa mensverk och magsjukor (då jag blir magsjuk minst en gång varje vinter pågrund av att jag biter på naglarna). ATT JAG SLUTAR BITA PÅ NAGLARNA.
Jag vill ha en egen ENORM äng som jag kan vara helt ensam på och bara tänka, eller att den där perfekta pojkvännen följer med isåfall. Jag vill det där perfekta, volymiga håret... och en nya hårspray. Med pengarna som jag nämnde förut skulle jag också köpa en kigurumi, eller flera stycken faktiskt, som jag sedan skulle ge bort till random kids som jag blir fadder till i typ brazilien eller ghana. Jag vill inte ha någon jävla kyckling till middag på månader, tack, istället kan jag leva på Quorn á la kycklig. Jag vill ha en iPhone 4s så att jag slipper hålla mig social med mina vänner då iPhonen har Siriiiiii! Jag skulle  vilja ha den där turen att bli hittad som ung av något bolag som gör mig till skådis, eller att jag har värstaste sångrösten som får alla att dö av avund, så att jag enkelt som en pannkaka skulle kunna få ett skivkontrakt. Fast då måste jag vara en bra låtskrivare, så vi lägger till det med. Men ärligt talat så vill jag främst av allt vara sådär helvetes jävla lycklig som vissa har turen att vara. Det behöver inte hålla i sig i typ flera år, men typ sådär riktigt jävla lycklig för en vecka eller två. Det vore prizeless.

Om du nu lyckats ta dig igenom min osammanhängande klagotext så är du värd en såndär bamsekram och en jävligt stor applåd från en hel arena.

22:50 Nu fan... JAG DELTAR I TÄVLING!

‎Jo, det är iochförsig min kompis tävling Louise tävling, men jag vill vinna, så why not?
Man kan alltså vinna ett skal från iphoneskal.nu, och eftersom jag är så in i helvetes klupig, är pank och gjort sönder mitt nuvarande skydd så behöver jag ett skal grymt mycket till my little baby phone. Såååå jaaaa, bilde på det skal jag vill ha is coming up!

http://www.iphoneskal.nu/product_info.php?products_id=2052

Awesome, right?

20:02 Döda mig inte?

Jag glömde säga att jag skulle till gotland på lovet, sen så glömde jag bort bloggen helt. Sorry! Aja, nu äter jag glass... Mamma köpte någon med muffinsbitar och sa sen "Amen jag trodde ju att det var skatjatela! (Stracciatella)". Härligt...
Det blir väl mer bloggning nu antar jag?

Är med Caaaarrooooo!

Chillar med Carro i liljeholmsgallerian... I lindex skyltfönster för att vara exakt. Awesome right? Vi vinkar till sura gubbar och gummor och äter fritt. Livet e ba bra nuva! See ya'll laterr!