19:27 Nu blir det riktig semester!

Nu bär det av till nya äventyr! Först ska jag ta mig ut och segla, sen ska jag på koll0o... och som pricken över i åker jag sedan direkt till mitt landställe (där kommer jag nog kunna blogga!). Så det blir inte mycket mer anna på någon månad nu. Hoppas att ni är OK med det, och ha en grym sommar så länge!

Och jag är ledsen för det där med kolmården-bilderna, men om ni ber om dem senare i sommar så lovar jag att lägga upp dem!

Men vi hörs om ett (långt) tag! HARE NICE!

00:36 Nya brillor!


Ett par med halva tjocka bågar och ett par lennon, nice huh?

20:36 Ryan Beatty

Han är en av de få youtubeartisterna som faktiskt kan sjunga. Jag är totalsåld på alla hans covers! Han har tillochmed skrivit egna låtar. Goodlooking är han också!


Gå in på hans youtubesida för mer covers.

20:07 Todays outfit

Oturligt nog fick jag typ boxarnäsa på bilden. Eller mumriknäsa skulle man kunna kalla det också :S
//Klänning: Second hand//Väska: Monki//Skor: Skopunkten//

19:59 WHAT?!

CEE LO GREEN = GNARLES BARKLEY?
Snacka om att jag fick en chock! Tyckte väl att de hade jättlika röster...? (Trots att Gnarles Barkley var ett band)


19:08 Alva o jag

Tjena! Har hängt runt med koola Alva idag! Vi hade det riktigt nice faktiskt, trots att vi bara typ gick omkring i affärer och gjorde ingenting.. Köpte två nya par solglajjor, kan visa dem lite senare ;) Tog bilderna från Alvas blogg, men aja!

Aja, vi höres senare!

23:54 Laddar upp bilderna imorgon..

Jag orkar inte ladda upp alla bilder, det får bli ett mission till imorgon! Jag tar en break under resten av kvällen, jag än fan helt slut.>

FIN MAN E!

21:28 Bilderna laddar

Som rubriken... Det är över 700 bilder från idag, så det kan ta en stund :S

Tidsinställt inlägg: Därför går man upp tidigt

Jo, jag hann nog inte uppdatera imorse, eftersom jag gick upp runt sju för att sticka iväg till... KOLMÅRDEN! För just när det kommer till sånt som djurparker eller liknande så blir jag jätte barnslig, ungefär som en femåring. Typ helt hysterisk och superglad :S  Jag antar att jag är vid girafferna vid det här laget, med tanke på att jag har beundrat dem i typ hela mitt liv... Men jaja, vi hörst nog senare iväll! Jag har med mig kameran, så bildbomb kan ni räkna med!

23:57 Ibland gillar jag mina ögon


Bevis på att mina ögon kan ha en rätt fin färg ibland... Fast det händer väldigt sällan :S
Vanligtvis är de mer åt det gröna hållet, men jag älskar när dem är såhär klarblåa! (helt oredigerad bild)
Jag går och lägger mig nu! Ska upp tidigt imorrn, då får ni se varför...

22:40 Nyduschad och allmänt fixad

Sådär ja, nu är man skitfräsch!




Dessutom har jag köpt ny hårfärg, skönt att färga om det håret nu, jag klarar knappt av det längre.. Börjar typ få lite halvcharmiga blonda slingjävlar för att det har blekts så mycket :(
Mina ben är jättelena.. WAH! jag älskar att ha "bodybutter" :D

18:00 Farmor ♥

Idag är det faktiskt exakta 25 år sen min farmor dog. och med den siffran kan man ju egentligen dra slutsatsen att jag aldrig fick träffa henne. Inte farfar heller för den delen. Vi åkte i alla fall till kyrkogården för att plantera en liten blomma på hennes grav. Fast jag hade lite svårt att gå på alla gravar, det känns som att trampa folk i ansiktet :S
Har inga bilder från besöket.

Men jag sitter och kollar från olika repotage hon gjorde för svt då hon jobbade inom media. Ganska coolt enligt mig :D Men nog om det...

R.I.P Barbro Lindström

17:50 Anna svarar

Svar: Okej, nu gör jag så som alla gör när dem får skit. Men ärligt talat? För det första finns det ingen anledning för dig att läsa min blogg om den nu är så dålig. Och för det andra, är du så feg att du inte ens vågar skriva vem du är? Att skriva "anonym" är ungefär som att skriva "jag är osäker på mig själv". Väx upp och ta konsekvenserna av det du skriver.

00:20 Kommentarerna är få

Ja, det känns som att jag liksom, bloggar åt ingen. Jag ska verkligen inte kräva kommentarer av er... men jag undrar bara lite sådär vilka mina läsare är? Det skulle vara lite trevligare med en kommentar då och då.
Bara så att ni vet!

18:08 Dags att passa syrran


Idag är jag utnämnd till barnvakt. Skönt nog har jag inte en såndär skrikig lillasyster. Snarare en kramig lillasyster som hela tiden ska påminna mig om att hon älskar mig. Men sånt är väl gulligt? Ett tag i alla fall ;)
Kan därför bli ganska kass uppdatering resten av dagen (iinte för att jag har haft bra uppdatering innan, men i alla fall). VI SES SENARE!

16:52 Saft e min grej


Lite halvny design

Kände för en förändring, så jag bytte till svartvitt :D Nice enligt mig, vad tycker ni?

Video: Jag gillar åska


Kärlek på menyn


Jo, jag och Mamma beslöt oss för att kolla på en film som gick ikväll. Förvisso har vi båda sett den förut. Men eftersom varken jag eller mamma inte kan få nog av smöriga feelgood-filmer så kollade vi ändå. Den är väldigt bra faktiskt. Lite konstigt att den heter "kärlek på menyn" med tanke på att den heter "No reservations" på engelska. Konstig översättning.

Jaja, vi hörs.

NY KATEGORI

Såhär... EFTERSOM jag tjatade om att jag borde ha en matkategori... så skaffade jag det! :D
Ganska filurigt va? Egentligen är jag inte bra på att laga mat. Jag tänkte bara visa upp goda saker eller små enkla recept. Liksom, no big deal.
Vad tycks om den idéen?

Anna svarar

Sv: Okej, vi gör det klart att jag inte är ett fotoproffs. hah, sanningen är att jag väldigt nyligen fått min kamera och att jag knappt kan någonting än så länge. Men det är i alla fall en Nikon D60, en väldigt bra ingångskamera för mig.
Och med lins antar jag att du menar objektiv. Förvisso är jag lite lost på vad jag ska skriva, men jag kan skriva det som står på objektivet: AF-S NIKKOR 18-55mm 1:3.5-5.6G
Alltså har jag standarobjektivet. Dock vill jag köpa ett 55-200.
Hoppas du fick dem svar du ville ha! Men som sagt, jag är bara nybörjare.

Hoppsan hejsan

Jag vet att jag inte bloggade igår, men jag höll på med en grej och glömde helt bort att blogga.
Det ska bli totalt bättre uppdatering, lovar!
OSMINKAD, MYSKLÄDD ANNA DOWN BELOW.
Hm.. Vi hörs.

Pocky och mentos

Konstig kombo... Inte för att jag äter dem ihop. Skit samma, jag kände bara för att skryta lite med att jag käkar (käkade) godis. JELOUS?


Super 8

Ledsen för minimal uppdatering...
Jag åkte faktiskt och kollade på "Super 8" med tha family. Jag trodde att det skulle vara en sådär halvläskig, lite humoristisk actionfilm. Men nono, jag höll på att börja gråta en jävla massa gånger. Dessutom höll jag för ögonen under i princip hela halva filmen. Suck på mig.
Trots att den var den läskigaste film jag någonsin sett så var den äckligt gripande och bra. Jag kommer köpa den så fort den kommer ut på dvd, helt klart.
Trailer:

Fy helvete vilken bra film. SE DEN!

Bruden lackar

En bild från alvas rage-anfall. Hon nära misshandlade mig.

Alva är deprimerad

Varit med Alva ett bra tag nu, vi gick ut for a walk.
BILDATTACK!













NU TVINGAR ALVA MIG ATT HON SKA FÅ GÅ IN PÅ FACEBOOK, FÖR HON SLÅSS! VI SES NOG ALDRIG MER!

Plisserat is my style


hemmagjord sorbet = yum?

OMG how i love it!!!

¨

Det enda man behöver är:
Frusna bär
Kesella
Vaniljsocker
Honung

Pretty easy huh?
Dessutom är det VÄLDIGT nyttigt och asdelicious. Eftersom jag egentligen borde äta mindre sötsaker (inte för att gå ner i vikt, det skulle vara korkat nu när jag äntligen gått upp i vikt) så passar det jättebra :D
Den som inte prövar är ganska tråkig, tycker jag :c
(Och det är förns nu jag inser att jag inte har en "anna älskar massa mat"-kategori! straffbart!

Äntligen 14

Jo, jag fyllde ju faktiskt år i torsdags, tro det eller ej. Självklart har jag varit lat (för lat) de två senaste månaderna, och har därför inte bloggat över huvud taget. Jag hade dock tänkt att börja nu igen, eftersom Alva av någonb anledning tvingar mig ;) Skit samma, jag visar er bilder från min födelsedag istället, och från igår, eftersom jag firades av nära och kära. Bilder får ni eftersom det förmodligen är det roligaste med det här inlägget...

Jo, förresten, jag fick såpbubbler i present.. Så det finns ca en miljon bilder på en massa bubbler :S

Enligt mig, speglar den här bilden min personlighet ganska bra. Skitball man kan vara asså!

Koolt :D

Det finns för många coola bilder på bubblor..

Amen, där är ju skolan också! Prima med tre flaggor sådär :D

Min favorit, helt klart.

Ganska tufft


Ännu tuffare

Irma, lika konstig som alltid (det här är ifrån igårkväll)

Anna = Absolut inte linslus... nonono ;)
Blev lite mycket bilder.. Och jag skippade trots allt bilderna från stranden (eftersom ingen av dem är särskilt smickrande). Men vi hörs senare!