19:46 Känner mig en smula omotiverad utan mig kamera...

Är totaldeprimerad över kameran just nu. Så, boohoo på mig. Sen så måste jag bara prata lite om The voice konserten på UNG 08.



Asså shit vilken överskattad sopfestival. Man går dit för att betala skiten av sig på alla junkfoodställen man måste gå på för att man bor ett jävla halvklot från själva festivalen. Allt förutom skitfula tatueringar kostar typ, och så självklart alla saker man kan vinna, men som ingen någonsin vinner... Känns så himla onödigt? Vill man gå dit för att kolla på en massa wannabe-fjortisar i tioårsåldern med versta peddosmilet, så visst. Men annars? 
Sen självaste the voice konserten. Jag var där förra året, och tyckte att det var jätteroligt. Men ärligt talat. Man stod i två timmar bara för att få se typ Flo Rida, som man dessutom inte kunde se i alla fall för att man stod så jävla långt bak. Också något som är sjukt överskattat. Dessutom får man extremt många peddoblickar från en massa överfulla typ 20-åringar som dansar och slåss. Läskigt. 

Ni kan dra den slutsats att jag inte tänker gå på The voice i år, och har dessutom inte besökt UNG 08 heller. Är inte värt det. Självklart kommer säkert många som kollat på konserten eller älskar UNG 08 kritisera mig hårt och säga att jag stämlar hela festivalen och att jag kränker dem som är där. Men nej, detta är endast min åsikt, och meningen med detta är inte att ni ska ta åt er av det. Jag hade bara lust att skriva av mig.

21.04 Thumbs up för bästa stavningen...


21:31 näe

Jag vill inte blogga för tillfället. punkt.

21:38 Amen vafan

Jag kommer snart få värsta flippen. Båda batterierna till min systemkamera har tvärdött! Jag som hade tänkt visa mina nya, helt underbara byxor! Cheezus vad sur man blir. Därför får ni räkna med dåliga och färre bilder i bloggen ett tag framöver. Jag ska försöka fixa nya batterier så fort som möjligt, liksom, jag har liiite problem med att leva utan min kamera.


Ni får en vidunderligt sopig bild på dem i alla fall. Är jätteglad, för jag har letat som tusan efter att par!

21:34 Helix Piercing


Är JÄTTESUGEN på att skaffa en Helix piercing i vänster öra! Får dessutom för Morsan skulle jag tro. Kommer nog göra det inom snar tid. Skitballt enligt mig. Vad tycker ni?

21:29 Gjorde en liten design åt Ebba!

Jag gjorde mig antsrängningen att göra en väldigt enkel design åt Ebbas blogg. Hon blev nöjd, så det blev ju bra! Eftersom jag egentligen suger på att designa bloggar så orkade jag inte göra jätteavancerat. Min bloggdesign tog mig ett antal timmar liksom. 

Klicka på bilden för att komma till hennes blogg ↓

14:12 Relativt nya bidrag till garderoben

Jag har glömt att visa mina nyaste köp från de två senaste veckorna. Ni vet, jag älskar kläder.

BikBok 49:- (fokus dampar)

BikBok 49:-

American Apparel 199:- (Fokus dampade igen)

Gina Tricot 49:- (Det är en kjol för dem som inte ser det...)

Märks det att jag sprungit framochtillbaka bland reor? NÄERRÅ!

13:13 Tummen upp!


För den ultimata speedodrickan! Om är trött... DRICK DEN!


21:23 Jag ska måla hela världen, lilla mamma!

Jag vet att uppdateringen är sämst, och det är ingen annans än min lathets fel. Jag har bara inte orkaat sätta på datorn de två senaste dagarna! Blir nog aktivare bloggning när skolan börjar.

Hade i alla fall tänkt att måla lite nu, bara för att liksom! Ska bli härligt! sen kan jag visa vad jag målade, om det inte blev allför fult förstås ;)


Inte så värst bra bilder, men jag tog dem bara lite snabbt sådär! Vi hörs senare!

00:00 MJAOU

Moa sover här idag, så det blir lite awesomeness med filmen "Super 8". Hon är skeptisk, men WHATEVAH! Det blir nog grymt som tusan. See ya'll imorrn!

20:14 När Anna stannar hemma

Herremingud. Idag har jag gjort: Ingenting, ingenting & ingenting. SÅ TA MIG TUSAN VAD NICE! Liksom, what went wrong? Egentligen hade jag typ en miljon pers att vara med, nu när alla har kommit hem (typ). Fast ansträngningen att ringa någon, ta mig upp ur sängen, fixa mig, VÄLJA KLÄDER och hela kalaset blev liiite too much för mig. Därför sitter jag nu i mina sovkläder med 3D-glasögon och ett tortillabröd i handen och bloggar. Normalt? Jag vet!
Bloggar senare, men tills dess, SEE YA'LL.

Jag har inget liv, punkt.

23:46 Kladdkaka


Yumyum! Mamma och jag gjorde lite randum, värsta kladdkakan efter middagen idag. Fett nice den blev! Kunde varit lite kladdigare bara...
Dessutom så gjorde vi grädden med smak. Tog i lite hallon och blåbär så blev det ännu godare! Än en gång, YUM!

22:52 En misslyckad cykelfärd

Har i alla fall varit med Alva idag. Asså shit vad vi har klantat oss idag. Vi tog min fabulösa postcyckel för att åka till slussen, i småregn. Vi tog med oss ett stort paraply i väntan på att regnet skulle lugna sig, men istället blev det bara värre. Det slutade med att jag, som aldrig lärt mig skjutsa någon annan på en cyckel förut, fick köra i spöregn med Alva på pakethållaren. När vi kom hem var våra skor fyllda med vatten och våra byxor gick knappt att ta av för att vi var så blöta. Min tröja bytte dessutom färg... Men efter det så chillade vi till max i soffan med varsin kopp te mixat med ett töntigt nikelodeon program, som det dessutom var maraton på. Urk. Det sög.

Shit samma, bilder från dagen? Varsegooo..

Sen tog Alva självklart värsta bilden från min balkong, så jag snodde den. Höh.
Men vi hörs!

00:32 PRIDE


Tog endast några av mina favoritbilder... Är för trött för att ladda upp allt skit jag fotat. Verkligen inga bra bilder, typ. Nu ska jag fan sova. slut.

23:29 Flippar snart.

Tja! Har varit med ett gäng från kollot idag på 6 pers. Fett nice vare, ända tills jag insåg att jag haxde tappat bort den nya eyelinern som jag köpte ideg. Helvete vad sur jag blev. Och sedan dess har jag varit på dåligt humör hela kvällen. Men egentligen, vem blir inte sur när pengar bara kastas bort sådär?
Iallafall så blev det inga bilder idag. Ville inte direkt dra med min dyrbara systemkamera ut i spöregnet... Ni ska få bilder från gårdagen i nästa inlägg eftersom jag glömde blogga igår. Berättar mer då, PUSS PÅ ER!

22:38 En dag på stan

Drog iväg med Moira till t-centralen för att träffa de efterlängtade killarna från kollot. Verkligen kul att träffa Nisse och Alle! Min mobil har blivigt en idiot och jag kan därför inte få bilderna till datorn. Därför fotade jag min mobil med min systemkamera. Fult och jag blev skitförbannad, men whatever, bättre än ingenting?


Låt mig förklara...
Första bilden - James Bond imitation
Andra bilden - Dressmanreklam

19:50 Även sådana som jag kan göra stordåd

Sitter och mumsar på vindruvor som mamma överraskade mig med när hon kom hem. Jag klagar inte. Dessutom försöker jag tagga ner på godisätandet... Vi får se hur det slutar.
Jaja, jag tänkte i alla fall visa er resultatet av min städning. Fick värsta chocken idag när jag gick in i mitt rum, så nice!

med tanke på att jag inte fotade alla lådor som jag rensade så kan ni nog inte riktigt förstå hur mucket jobb jag t lade ner på städningen. Jag fattar fortfarande inte varför jag gjorde det? Äsch, jag äger vilket fall som helst... nästan.

20:30 I'M BACK

Nu ska bloggandet börja igen! kul att vara hemma faktiskt. Städar för fullt - på eget intiativ! Fattar ni hur stort detn är i min familj? Soffpotatisen städar!! Whatever, en snabbild på en sliten och smutsig mig kan ni få!

Juste, klippte av håret under bloggpausen... Vad tycks?