19:04 Då var årets sämsta dag överstökad

HERREGUD. HELVETE. SHIT JÄVLA POMMES.

Okej, såhär. Idag har jag rätten att vara så jävla pissed. Jag har rätten att inte blogga utan något klagomål. För idag har jag haft den värsta dagen på året. 

Den börjar finemang, eller ja... alleles för stressigt på morgonen, men i fought it through. Sen fick jag vänta på bussen för länge (12 min) för att jag var tidig. Suck. Däremot höll jag modet uppe, åkte till skolan för att kämpa mig igenom en och en halv timme SO, som är en smärre pain in the ass. Jag kyckades trots att jag va på tok för trött. Sen hade vi musik, vilket var helt OK. Däremot stormade vår mentor in i slutet av passet och sa att vi skulle ha håltimme istället för idrott. Tjohej tjohå tänkte alla... och så bar det av till nacka, eftersom vi skulle ha lunch precis efter så hade vi 2 tmmar ledigt om inte mer. Vi var där, hade det en aning trevligt. Dock fick vi springa till bussen. När vi kom tillbaka... VAR MINA NYCKLAR BORTA. Party in the house typ. Jag fick lov att åka TILLBAKA till nacka forum på matten och leta i i princip alla affärer, för att sedan åka tillbaka och ha franska i en timme... när allt jag egentligen ville vara att dö och åka hem. Lättare sagt än gjkort så gick jag igenom hela jävla nacka forum för att titta i alla skrymslen och vrån. Ingenting någonstans, ingenting i någon affär. Jag återvände till skolan - försent - och hade varken dator eller franskabok, vilket gjorde allt jättejobbigt (allt låg ju då i skåpet). Sen efter franskan tog jag mig hemmåt, somnade i sängen på en kvart och vaknade för en kvart sen. Inte bra. Dessutom fick jag höra av pappas fru Anna att hon hade fått ett samtal från en vaktmästare i Tollare idrottshall. "Jag har hittat dina nycklar". Oc för er som inte är tillräckligt upplysta... så ligger tollare idrottshall tio meter ifrån våran skola. Så...



SKDVJNARSKGJNWEJSKXBCFH ENSSDJGTHMBSVHORU RKNE,FCMRT DDNFFDNMUH XNAÖ OESJIEGHB SIÖGF.

HEEEEEELVETEEEES JÄÄÄÄÄVLA BAAAAAAAJS AAAAPPAAAAAA! FAN FAN FAN FAN.  JAg sprang omkring i en jävla timma i hela nacka för att få reda på att de är TIO METER IFRÅN MITT KLASSRUM! AAAAAAAAAH. Nu ska jag nig duscha av mig skiten. Men ha den dålig dag allihopa!

20:03 Jag borde verkligen börja träna... men HA... vem försöker jag lura? Jag kommer aldrig börja träna!

Under nattduksbordet, as always. Jag menar... Vad är dem annars till för. Godisgömma IS THE SHIT.

19:05 Ibland blir det lite suddigt... idag är det suddigt.

Det var väl ganska längesen som jag visade upp vad jag har haft på mig under dagen, så ja... eftersom jag är himla konstig idag och inte orkar ställa mig upp så fotade jag mina kläder sittandes... enjoy.


Sista bilden är på rasslet som jag hade runt halsen idag. Kände mig kaotisk idag... typ. SÅ nu får ni helt enkelt inbilla er hur det såg ut på. Haha, lycka till!

21:46 Ishizaki flyttar ut

Nu har jag blivit upphämtad av pappa, Moa har gått hem and the party is over. No more FF. Fast tro nu inte att jag på riktigt festat... jag är för kool för sånt skit. Har idag gått på träningen och sen har jag och MOa kollat på "life of Ryan weekwend break", vilket typ handlar om Ryan Sheckler... som är världens drama-queen. Helt sjukt. Både jag och Moa konstaterade att om någon någonsin säger att det endast är tjejer som har mycket drama i livet så måste vi seriös visa dem Life of Ryan. Bitchin' serius. Igår köpte jag några plagg på några härliga reor. Fotar och visar imorgon tror jag. Tjohej tjohå, nu vet ni det... Jag är förjävla trött just nu asså.
Håret är kaoz just nu. TJOHÅ VAD SKOJJ!

0:55 Ishizaki flyttar in

Fyndigt. Nu ska Moa bo hos mig i tre hela dagar. Skitballt! Fast nu är vi typ ika trötta som troll, har tappat talförmågan och jag skriver hela tiden fel på tangentborden. Att blogga är fasiken ansrängande. Nu ska vi nog prata oss sämniga (även fast vi redan är det), sen sover vi lääääänge. Bra.
Fast iochförsig så är jag nog lite piggare än Moa.

22:12 Jag behövde det!

Måste visa vad jag köpte en snabbis idag!

En ögonsluggsborste som är mysig som satan! 80:-

'
Eyelid primer - för att hålla ögonsluggan på plats hela dan! 109:-

22:42 jaaaaaa

Det bästa är att kvalitén är över förväntningar och att alla färger är jättepigmenterade. It makes me superhappy!! (Töntig anna på ingång)

20:37 Sitter här och somnar, snark.

Usch jag vill bara sova, sova, sova. Har varit i rörelse hela dan och orkar bara inte göra svenskaläxan. BLÖH.
Har by the way varit med Agnes idag, vi fikade och sprang runt på isen tills vi typ "råkade" göra sönder isen. Dessutom köpte jag en mass chips, som jag nu gömt i en korg under mitt nattduksbord. Godisråttan Anna. Håller på med att göra mit rum lite mer hipster just nu också, men blev lite inpirationslös helt plötsligt. Förresten har plaetten kommit nu! Visar upp den i et annat inlägg snart! tjohej!

Alltid lika vacker!

22:00 Titta vad man har klickat hem!

Åh vilken överanvänd rubrik. Alla säger så. Mainstream-Anna for the win!
Måste bara skryta lite om vad jag köpt på tradera, liksom det är sjukt awesome, så vi får hoppas att den kommer om några dagar.

aaaaaawesome

21:19 Vadå stökigt rum?


12:11 Påväg hem från konståkningen, nice facts.

Sitter på bussen, tjohej tjohå.


21:57 Här sitter man och skäms

Ja, jag borde fan inte få blogga... Men ni som har en blogg vet nog allt hur svårt det är att alltid uppdatera.
Fyn fan på mig helt enkelt. Tvi tvi.

Men så går vi vidare till vad jag gjort idag. Förmiddagen har jag inte gjort något alls. Sen knallade jag iväg på bio, såg Sherlock Holmes för andra gången. Hela kvällen har jag ägnat på den lilla toaletten hemma hos min moder där jag sorterat mitt smink i ordning och tvättat mina sminkborstar. Kul liv helt enkelt.

Däremot fick jag höra någon gång att man ska låta sina sminkborstar stå nedåt efter att man tvättat dem, detta för att vattnet inte ska lösa upp limmet som håller ihop själva stråna i borsten. Krångel. Men flitig och kreativ som jag är kom jag på något genialt. Stort glas, en jävla massa gem och ännu mer tejp. Listat ut hur jag gjorde än? Ne, trodde väl det. Så jag plåtade det. Jag vet, tacka mig senare.

Jag är så jävla smart.

Titta vad fint jag gjorde det! Okej, kanske inte så väldigt fint, men det skulle ju få plats med alla jävla bortar också.

22:35 så kan det gå när inte haspen är på


har man kul eller har man kul? Näe, nu ska jag sova... jag har ändå inte så värst kul.

22:03 Jag är trött.

True story. Jag är trött, har inte bloggat och vill ha en ben&jerrys i bigsize. Fy för verkligheten. Nu ska jag nog sova så att jag kan drömma om min drömprins och att vi rider iväg på vår enhörning samtidigt som vi sjunger barnsånger och trollar runt. Ahfan, det ska jag. SOV NU.


21:18 Såhär går det med morsans pengar

Glass + kolasås + oreos + geishachoklad + toffefe = HEMMAGJORD GALNA GLASSEN.



01:07 Spejsat.

Jag gjorde lite småjusteringar gällande designen. Tyckte att rubriken var så jävla rolig att jag inte hade något annat val än att skriva den. Torr humor is my thing - clearly. håhå...spejsat!

23:55 @ moas place

Känner mig cool som skrivet @, så jag fortsätter med det.

Moa rensar tydligen vänner på facebook och jag har sådär tråkigt som man kan ha. Har börjat spela minecraft och jag har ännu inte lärt mig att ta det lugnt när zombies attckerar. Suck.
Ja, ungefär så.

13:06 @ school bro


Hardet förjävla nice hära i något avlägset rum medan några andra gör NO-prov. Chill helt enkelt!

19:17 Idag började skoljäveln...

Som rubriken lyder så är jag inte ett direkt fan av skolan, fast motivationen har höjts lite nu när man har bytt skola! Har hamnat i en gryyym klass och vi har tillochmed ett akvarium med fem fiskar. Glenn, Sally, Svante och två till fiskar... awesome, right?
Fick också en dator av skolan, dagen till ära! nejmen, den lät jag vara i skolan då den inte var laddad och vi vick inga laddare. Men grymt äre att veta att man har en macbook som väntar på en. Nu tänker jag fortsätta vara på bra humör och spela lite ukulele och så får ni hare skitgrymt!
Det började relativt seriöst...

Sen gick det utför... ganska mycket...

18:17 Någon som vet vilken lakrits som är godast?

Eller snarare minst äcklig i mitt fall. Jo, för er som läst min bloggett tag kommer kanske ihåg att jag slog vad med min lådsasfarsa Per om att jag skulle lära mig jonglera innan årskiftet. Om inte... så skulle jag bli tvungen att käka en påse lakrits. (Och för er nu som inte fattar så är lakrits nog det vidrigaste som finns i min värld). Guess what? JAG KAN INTE JONGLERA. HELVETE. Så om några dagar kommer Per komma hem med en påse lakrits och jag kommer spy. Usch.

To refresh your memory:
Idioten Anna slår till igen.

17:27 Har bytt header!

Om ni inte kan se den så tryck på F5! 



16:54 Stackars kattjävel som varit modell för mig när jag experimenterat lite med kameran.


Som ni märker så har jag redigerat dem, vilket innebär att all ser ganska gula ut :( Men jag orkade inte göra värsta redigeringen på varje bild. Sad.. but true. NÅJA, HARE BRA SÅ LÄNGE!

16:37 Back in buisness!

Jo, nu är man tillbaka från staden kallad Motala. Fick med mig en mängd havreflarn, så jag är för tillfället nöjd!
Snart väntar en middag på mig och efter det så är det this little sucker som står på tur! ↓

21:43 Är lite inaktiv nu i helgen!

Är nämligen hos släktingar och lever livet bland go'saker och tv-tittande. Livet på en pinne!

Så vi syns efter helgen! Det kommer kanske något inlägg... Men få inte upp några falska förhopningar nu hörrni.

KRAM!

18:12 Jävla soffpotatis

När jag vaknade var det relativt mörkt ute. Jag kollade på klockan, den var halv tre. Och där sket sig min dag. Så jag har helt enkelt bara suttit hemma - with no regrets - och kollat på tv och ätit ben&jerry's. Sånnahär dagar måste verkligen bli färre... Jag måste lära mig att umgås med vänner (med tanke på att de flesta bara skulle bli förvirrade om jag sa att Ben&jerry's är min vän). Suck.



Nobelpris för snyggaste människan *check*! Äsch, what to say? Baby i was born this way!

23:41 Gissa vem som skaffat instagram och nu ber er att followa henne?

Ingen förklaring behövs antar jag...


23:33 Hoppla

Jag var och shoppade med min kusin Ylva idag. Hon bor nämligen i Ljusdal och tog sig friheten att komma hit för att ha lite kvalitetstid med sin kusin. All jokes aside though. Det är nån årlig grej att de kommer ner efter julen typ.

Köpte i alla fall några saker som jag får visa någon annan då Nelson (kameran) är at mammas place.

Bilden är från luchen. Idiotmacka.


21:36 Favoritbilderna från tvåtusenelva!

Det var väl dem. Tog endast med de "fina" bilderna. Sedan så finns det ju självklart en miljon bilder från alla underbara moments jag haft i år. Säg till om ni vill ha en bildkaskad av sånna bilder också!
OBS! Jag har tagit fotona, förutom dem som är på mig förstås.

19:32 Nyårslöften - vilket bullshit.



Jag är så jävla trött på nyårslöften. Mellan den 31a december och 1a januari är det nyårsskifte, men egentligen är det väl vilket dagsskifte som helst. Och tydligen så ska man sedan långt tillbaka skapa ett löfte som man ska ha hållit tills nästa skifte mellan den 31a och den 1a. Pissonödigt enligt mig. Då kan väl jag lika gärna köra något jävla årslöfte mellan den 3e och 4e mars och det spelar exakt lika stor roll. Årsskiftet är för att vi ska hålla koll på tiden... Inte för att man ska lova en massa skit.

Själv tror jag att någon bortkommen människa kom på "nyårslöftet" för att bara få de skaker man aldrig orkat ta tag i gjorda. Vadå? Så man kan inte helt enkelt lära sig att ta tag i sina problem längre? Är det för mycket begärt?
Det slutar ju ändå alltid med folk som har en massa löften går runt den 29e december och nojar sig över att man inte fått de gjorda, och sen kommer nyår och man har fortfarande inte kommit ihåg sina onödiga löften. För vad gör det egentligen om man glömmer dem, det är ju inte så att man fårett straff direkt. Usch.

Trots detta har jag i år varit dum nog att göra ett såntdär löfte. Idioten Anna går emot sig själv. Så nu tar jag tillbaka mitt löfte. Det är ju knappast så att jag har nått skriftligt bevis på det, så då kan jag lika gjärna skita i det. Från och med nu är Anna Lindström Nyårslöftes-fri!

11:21 Från den relativt speciella nyårsdagen



Det finns väl typ en miljard bilder till... men är helt enklet för lat för att lägga upp några fler.

21:44 Lö nyårsoutfit from yesterday


20:43 glass a la anna direkt ur paketet


Vaniljglass med krossad choklad i, silverströssel och chokladsås. Lika nice som typ sommar, jag vill ha sommar.