22:19 Världens goaste dricka!


ANNAS JORGUBBE:
(Du behöver)

  • Sprite/7up
  • Jordgubbesaft (såklart)
  • IS
Och mer än så äre inte! SÅ JÄVLA GOTT!
Dessutom kom jag på den SJÄLV!


16:47 Helvete, vad har jag gett mig in på?

Jo, nu äre så att jag har hittat några jongleringsbollar här hemma, och igår var jag lite korkad... väldigt mycket faktiskt. SÅÅÅÅ jag sa till Per att om jag inte lär mig joglera innan årsskiftet så måste jag käka en hel påse med lakrits. Och för dem som nu känner mig och läser min bklogg vet förmodligen vilket misstag det här är. Jag spyr vid ynka smakprov av lakrits... typ. Och jag är inte någon som direkt brukar go for it till 100% när jag ska göra något... För jag är för lat helt enkelt. Ibland hatar jag att jag är förjävla spontan.


Holy shit.

14:07 Någon mer som var på Veronica Maggio igår?

Där har vi även anledningen till ingen bloggning igår! Tjoho.
Det var lite halvawesome... Vi hade sjuuukt dåliga platser och om man hade tur kunde man se henne nån gång ibland. Min röst är helt död nu i alla fall. Ännu ett tjoho. Tog inte med mig kameran heller, så jaa... Tråkiga mig.

(Bild tagen från Gröna lunds hemsida)

20:58 En önskelista... lite tidigt?


20:37 Har fan pluggat sönder mig själv de senaste dagarna

Som rubriken säger: Jag har verkligen bara pluggat typ. Har liksom inte hunnit med bloggen helt enkelt!
Ska försöka uppdatera så mycket som möjligt, men det blir svårt med allt plugg! Att gå på en vittraskola är fett utmattande...

I alla fall... Dagens facelook kommer här!

yea.

23:02 Internet dog

Jag och Filippa har typ jobbat med SO hela dan idag, så någon bloggning har det inte blivit av. Imorgon kommer det nog bli lika crappy uppdatering. Jag måste plugga i mitt grupparbete direkt efter skolan, så jaaa... Vi får se hur det blir. Nu ska jag nog sova, så får vi ses imorrn (förhoppningsvis!) KRAM.

00:50 Jag älskar att gå lös med saxen!

Fyfan vad kul det är att klippa i saker... Och oj vilken tönt man är! men skit samma, ni ska få se resultaten. Idag klippte jag lite mer avancerat än vanligt, så det blev lite fail på den orangea. Dessutom glömde jag att fota förebilder på två tröjor, men jag beskriver hur dem såg ut. Så det blir nog lugnt!





Den sista är min totala favorit! Och ja, det är en tröja i tröjan, men det är bara för att man ska kunna se klippningen. Vilken tycker du mest om?

21:57 Saxen är framme!

Tänkte trimma mina kläder som jag för tillfället tycker ser ut som skit.... smart? jag vet.


19:08



1.
Jag har extremt dålig självkänsla, men ganska okej självförtroende. Knas? Jag vet. Dessutom äre många som tror att jag är värsta oblyg, när jag egentligen är raka motsatsen. Jag hatar att skämma ut mig och be goofy, och egentligen blir jag jättegenerad! Jag är bara bra på att inte visa det. Kanske mina 8 år på teater har lönat sig?

2. Jag sover fortfarande med mina gamla gosedjur i sängen. För det första är dem väldigt fina, och för det andra så ser jag inget fel i att ha kvar dem. Mysiga att krama vettni! Fast det är självklart inte så att jag inte kan sova utam dem, jag bara gillar att ha dem där.

3. Jag har varit en såkallad "wannabe". En så mycket extrem wannabe att jag knappt klarar av att kolla på bilderna som ligger någonstans på min dator. Att jag inte skämdes över mig själv? Jag var runt 10-11 tror jag.
Äe men gud, att jag inte skämdes över mig själv?

4. Jag är BEROENDE av mat! Helt seriöst! Så fort jag kommer hem till mig eller någon kompis så bara slänger jag av mig ytterkläderna för att direkt gå till köket och rota sönder alla skafferier och kylskåp. Jävla sjuk unge jag är asså. Jag och Moa har kommit fram till att om det inte vore för att jag har någon slags "smal-gen" i släkten så skulle jag nog vara riktigt jävla smällfet. Jag måste tagga ner på käket asså.

5. Mina framtänder har jättekonstig längdskillnad! Det ser liksom ut som att den ena tanden är avhuggen och är därför kortare än den andra. Folk har alltid kommenterat det, men jag har inte tänkt på det förns förra året! Hur jävla blind får man vara? (Ni får ingen bild...)

18:34 Gårdagens

//Blus: Monki//Linne: Fudgin no idea//Byxor: Vila//Skor: Converse//Väska: Fjällräven Kånken (mini)//

Detta är alltså bild från gårdagens outfit. Jag var med Alva i princip hela dagen, witch was niceeee. Vi köpte glass och chilalde i tanto. Men efter ett tag försvann solen och ja, det märks att det är höst. Fy fan.
Whatever! Hoppas ni inte hatar mig för min urusla uppdatering, jag är bara så ovan att blogga. Men vi hörs.

16:07 Nu jävlar!

Ska ta och kolla igenom denna H&M-katalog och kolla runt bland olika sidor... Är i starkt behov av höst/vinterkläder! OM ni har tur kanske jag gör ett kollage senare.

23:17 En överlevnadsguide för dem som är lika korkade som jag!

Aaalltså kommer jag skriva mina favvosar inom egen matlagning. Jättebra för dem som är totalt vimsiga när det kommer till matlagning! Woop woop så bra det kommer bli!

19:16 Sov i Moiras säng... typ.

Jag och Moira mötte upp Louise idag efter skolan eftersom vi slutade tvååå. Sen så har man ju studiedag imorrn OCH på måndag! Chill? Ohja. Är grymt trött och var skitboring när vi var hemma hos Moira. Typ sov i hennes säng och grymtade istället för att prata. Har tyvär inga bilder från dagen... Min mobil kan inte föra över bilden den jävlen.

Nu sitter man typ coh väntar på att maten ska bli klar, fyfan va gött med riktig svennemiddag, nämligen Pasta och köttfärssås. Woop woop!
Lite snabbisbild på dagens outfit... Pallade inte anstränga mig, är på tok för trött..

//Tröja: Loppis//Kjol: Bikbok//Slitet hår: Mitt fel//

23:39 VÄNTA WTF?

VAD FAN FÖRSVANN ALL MIN SPARETIME? HELVETEEEEEEEEEE! ANNA DU MÅSTE SOVAAAA!!!

23:38 Paranoida Anna is back

Allstå, för kanske två år sen, lite mindre tillochmed, hade jag sådär supahdupah svårt att sova. Förvisso har jag alltid haft svårt att sova, men då var det verkligen sådär typ... sjukt svårt. Men det är bara för att jag var livsrädd för att någon skulle stå brevid min säng och stirra på mig. Sen försvann det för att jag "tränade" mig själv. OCH NU börjar det beteendet komma tillbaka. Jag ligger och typ kramar om mig själv och är jätterädd på kvällarna. FFFUUUU.

Randomly vald bild från franskan i måndags... Då jag glömde blogga... ehe

22:41 Innan ni klagar..

Jag har varit tvungen att råplugga fudgin' två dagar i sträck! Igår engelska HELA kvällen, idag NO halva kvällen!
Min hjärna gör ont. Thumbs down. Jag pallar inte ta bort sminket, för jag är trött. Thumbs down dubble up.

Fake smileeeeeee *check*...

16:41 Bilder från igår - när man hade som tråkigast

n
Det var här allt började... Sen spårade allt ut...


Well, that's just awesome!

23:11 Las weddingas!

Det var väl nice på bröllopet? Egentligen ganska ointressant, speciellt under vigseln. Höll på att dö i tristess ett tag. Det roliga var nog middagen med släktingarna, då jag och min brorsa spårade ut när det gäller att fota. You'll see more of that later. Just nu får ni endast bilder från själva bröllopet och minglet!

Weird ställe asså...

Det får bli en liten sneak av det ganska tråkiga bröllopet! Nästa inlägg blir en hel dos med anna-och-hennes-bror-bjuder-på-en-hel-del-skitminer! awesome? Hmpf... jag vet..

11:27 Nu blire bröllop!

Jo, mamma ska ju gifta sig. Och gissa vad? Jag har fått äran att vara fotograf! Är fetahappy. Jag älskar ju att fota, så det ska bli riktigt skoj faktiskt. Har precis stått i badrummet i en timme och sminkat + lockat håret, är fan trött i armarna... Men vi hörs senare! Det blir nog enorm bildbomb ska ni se!
Klänningen är det enda som fattas. Felet är att jag inte vet vilken jag ska välja :S

23:09 Är det fel att döpa en kamera?

Min kamera heter Nelson :)
Han är en Nikon D60 och är my precious. Den så har vi också Norbert, min dator, och min mobil... Har fan inte ett namn? Shit. Döper ni också era små värdesaker, eller är det bara jag som blivit galen? 



23:01 Är lite ovan gällande "bloggandet"

det är ganska enkelt att glömma bort bloggen såhär i början! Men jag ska försöka bättra på mig så gott det går. Har så mycket skit i skolan som måste bli klart också. Men jaja. Ni får en bild på mitt golvmoppshår så länge, så syns vi imorrn!

Skitbra webbcam, eller vad säger ni? ;)

22:08 Klippte håret idag

Jo, idag fick man ju dårå ta sig förbi frisören för att bättra på frissan. Shit vad man kan se ut asså. Hon e skitgrym... frissan alltså. Men jag ser ut som en golvmopp. Fy helvete vad ni inte kommer få en bild på hur det ser ut just nu. Jag ser ut som en svennemorsa som tror att det är asballt med utsvängda toppar. NICE.

Skit samma, vi hörs senare! När mitt hår (förhoppningsvis) har fått en snyggare "form".



22:00 I'm back on track!

Många har sagt att jag borde börja blogga igen. Så varför inte liksom? Har dessutom köpt en ny dator, så det kommer bli myyycket enklare att bara slänga in ett litet inlägg. Kanske tillochmed i skolan. Förhoppningsvis så kommer jag komma ihåg att blogga också! Man blir ju så ovan när man slutar så länge... Aja, hoppas ni inte är alltför mad at me. Nu blire tungt mycket bloggning serrni!